onsdag 7 april 2010

SkrivPuff 2010:97 - Om att slappna av

Kapitel 1, scen 3
    Väggarna hade fått en lätt mild rosa touch när han återigen vaknade upp. Sängen var bred och så där lagom mjuk. För första gången på länge kände han att kroppen var med honom och att huvudet fungerade. Han var hungrig.
    När de hade gjort upp kontraktet hade plockat in några speciella villkor.
    ” … och så vill jag ha mat som hemma, mycket mat, och så dricka, och så ett eget hus, och så brudar som tar hand om mig …”
    Hon låg bredvid honom i sängen, smekte honom försiktigt och fick hans kropp att sluta värka så förbannat. Det enda han ville och det enda han klarade av just nu.
    Det var så här han ville ha det, mys och åter mys med kvinnan han älskade. Att få ligga bredvid henne och känna henens doft, höra hennes snusningar och känna hennes hud mot sin. Han vände sig om och studerade henne noggrant. Hon var lika vacker som den dagen han träffade henne och inte en dag äldre verkade det som. Bara det att hon var här, var här med honom, fick hans kropp att gny av välbehag.
    Nu var det ju inte hon som låg där, utan någon helt annan. Han kom tillbaka till verkligheten, insåg var han var och försökte resa sig upp.
    ”Not yet.”
    Kvinnan lade sitt finger över hans läppar, log försiktigt och reste sig upp. Hennes nakna kropp skred över golvet och han såg efter henne när hon försvann ut genom en dörr.
    Uppe i ena hörnet var det något som rörde sig. Han lät blicken lugnt och fint röra sig mot det ställe han trodde sig ha sett något. Han började skratta för sig själv. Hur kunde han tro att det var något i ett annars så välstädat rum. Det var bara att lugna ner sig, ta ett djupt andetag, slappna av och njuta av situationen.

1 kommentar: